Inmatriculari Auto Timisoara

Dorim pe aceasta cale sa promovam afacerea partenerilor nostri de la Intermedieri Auto Tim Srl, o firma ce ofera servicii de inmatriculari auto in Timisoara.

Intermedieri Auto Tim Srl cu sediul in Timisoara, Str. Ciprian Porumbescu 104 (Calea Sagului) ofera servicii complete de inmatriculari auto permanente, inmatriculari provizorii, intermedieri auto-moto, contracte de vanzare – cumparare, acte auto, radieri auto, preschimbare CIV, talon, permis pana la Asigurari auto RCA, traduceri – legalizari acte auto.

Firma Intermedieri Auto Tim Srl, firma de inmatriculari auto Timisoara este infiintata in anul 2014 si ofera cele mai competitive preturi de pe piata. Oferim cele mai complexe servicii de pe piata, iar clientul trebuie doar sa se deplaseze la RAR pentru indentificare / omologare autoturism totodata insotit de un angajat. Noi ne deplasam la primarie, rar, anaf, politie, traducator.

Daca aveti nevoie de servicii de inmatriculari auto in Timisoara, Timis ne puteti contacta la numerele de telefon: 0256 366 222 sau 0721 011 711, de luni – vineri intre orele 10.00 – 18.00.

Post a comment