Cea mai mare vaca din lume

   Chilli este cea mai mare vaca din lume si are o intaltime de 2.5 metri si o greutate de peste o tona. Tara Nitula (fata din poza) ia contactat pe cei de la Guinness Book of Records pentru ca Chilli sa intre in cartea recordurilor cand a observat ca vacuta continua sa tot creasca, avand o intaltime mult mai mare decat celelalte vaci si sora ei de aceiasi varsta. Chiar daca vaca este foarte mare ea mananca doar iarba, rar are parte de tratamente speciale. In prezent vacuta traieste in Ferne Animal Sanctuary in Chard, Somerset (Anglia), si a fost botezata Chilli (in limba engleza), nume care se traduce “ardei iute”.


Ingrijitorii spun ca Chilli este o vaca foarte prietenoasa si blanda si cu siguranta va dobora recordul de cea mai mare vaca din lume, care in prezent este detinut de Fiorino o bovina din Italia.

The Field Marshal un taur cu o greutate de 1.400 de kilograme,  este aproape sa dobore recordul taurului din Marea Britanie “The Colonel” care a murit in 2005, taur care avea o greutate de 3600 kilograme

One single comment

  1. Lucian Bureriu says:

    Da, splendid. Și blogul și conținutul lui. Vă urez sincer succes și cât mai mulți cititori, conștienți că există și la noi resurse pentru recorduri. Păcat de stațiunea experimentală din Lovrin, ființând încă din vremea imperiului, când funcționa la Cenad. Într-o vreme era mai eficientă decât Fundulea.

Post a comment